De beste kant van vacaturesBen je de schoonmaker welke we zoeken? Solliciteer vervolgens snel en verzend jouw motivatie en CV naar martin@sportsbar-groningen.nl

Bos&Bos Catering ziet zichzelf als de vernieuwende, creatieve en flexibele speler op dit gebied over partycatering in Noord Nederland, waarbij eigen toewijding vanwege een gasten, kundigheid betreffende de keuken en dit bedienende personeel, evenals een uitstekende kwaliteit van dit geserveerde eten en drinken hoog in het vaandel ogen. Naast partycatering hebben wij verschillende vaste locaties/eetgelegenheden in onder verdere een stad Groningen.

Betreffende elkaar proberen wij de gasten zich thuis te laten aanvoelen in De Branding en hun hete trek en dorst te stillen. Tijdens werktijden zijn wij een hecht en huiselijk team, maar behalve werktijden om ben je verder met harte welkom in onze Branding-huisgezin!

HUIZE MAAS is op speurtocht naar ons ervaren en enthousiaste medewerker bediening met passie vanwege het ambacht en ons echt gevoel voor gastvrijheid. FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Wij bestaan op zoek tot persoon die voldoende kennis en expertise in huis bezit om zelfstandig ons dienst te kunnen draaien. Persoon welke dit van nature opwindend vindt om gasten dit tot de zin te vervaardigen, een veilige people pleaser uiteraard.

• Jouw bent dienstverlenend ingesteld en hebt ons passie voor horeca. Dit ingaan op en dit managen over een verwachtingen en wensen aangaande een gasten staat bij je centraal

Een deel betreffende een plaats het zichzelf een laatste jaren stormachtig bezit ontwikkeld. Kortom Loeks zit op ons bruisende locatie en beschikt ook aan ons aantrekkelijk zonnig terras.

Het werk kan zijn nationaal ofwel op een luchthaven Schiphol zelf. Men moet bereid zijn teneinde alle werkzaamheden met te willen beetpakken. Dit betreft een vacature Chauffeur wegens langere tijd met mogelijkheid op een vast overeenkomst!

Dit Grand Café kan zijn ook niet slechts de naamgever vanwege een gehele zuidzijde betreffende een Omvangrijke Markt, het is tegelijk een publiekstrekker voor stad en land. We zorgen vanwege op deze plaats wegens kundige bediening aan onze gasten.

Je bent in staat een menukaart tezamen te stellen , passend bij een diversiteit betreffende de bezoekers en breedte aangaande wat News Café te leveren heeft

Wij verzoeken jouw hulpvaardig teneinde louter te reageren zodra jouw met ons profiel voldoet. Slechts volledige sollicitaties betreffende duidelijke, onderbouwde motivatie en CV geraken in verzorging genomen.

De werkdagen zullen hoofdzakelijk in het weekend zijn en daarnaast 3 of 2 dagen doordeweeks. De schoonmaakdienst zal altijd in de ochtend beginnen en het exacte tijdstip kan in overleg. Wat wij van je verwachten:

Ambitie om te werken in de horeca? Voor het kan jouw een hoop leren én groeien! Werken voor Een Gezusters De Drie Gezusters brengt de grandeur over Parijs naar een Grote Markt. Voor een koffie, lunch, buffet, borrel of party kun je voor ons terecht. In een Groningse volksmond wordt die unit liefkozend 'De Zusjes' genoemd door een diversiteit aan ruimtes en de Navigate to this guy kenmerkende banken en nissen in de meerdere panden. Zo heb jij nimmer ons saaie dag op werk in dit dynamische evenement. Dit Grand Café is ook niet alleen een naamgever voor de gehele zuidzijde van een Omvangrijke Markt, het is tegelijkertijd de publiekstrekker vanwege plaats en land. We zorgen wegens hier wegens kundige bediening aan onze gasten. Dit is uiteraard uiteraard dat... · Je een handen uit de mouwen steekt · Jouw ook niet vies bent met hard werken · Je georganiseerd werkt Heb jij er weet zin in? We bemerken jouw sollicitatie graag tegemoet en wie beseft kan je eerstvolgende week al aan een slag! Interesse in een functie aangaande Borrel kok - Schemer voor 3 Gezusters landstreek Groningen? Reageer nu betreffende je CV en motivatie. Acquisitie tot aanleiding van deze vacature is niet op verkoopprijs gesteld. Ingaan:

We verzoeken jouw behulpzaam om enkel te reageren ingeval je met het profiel voldoet. Louter volledige sollicitaties met duidelijke, onderbouwde motivatie en CV worden in verzorging genomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *